Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
r

L’equip

Equip: color, sabor i frescura

Grill’Arts obre les seves portes al centre de Sant Cugat amb la missió de fer gaudir als seus comensals d’un dels millors plaers de la vida. Un restaurant modern, liderat per un equip jove, amb ganes de plasmar la seva creativitat i transmetre en cada plat la seva passió per la cuina.

El seu acollidor menjador i cuidada terrassa et faran sentir com a casa. Gaudeix d’una cuina plena de color i sabors canviants. Elaborem cada plat amb molta cura, respectant sempre la qualitat de la matèria prima. El Grill és una peça clau a la nostra cuina, amb la que aconseguim el toc més característic de Grill’Arts.

Cuina de mercat i temporada

Al restaurant Sant Cugat treballem amb productes frescos i de temporada, perquè gaudeixis d’una cuina plena de sabor. Oferim una carta canviant, amb plats deliciosos, que complementem amb els “fora de carta” amb els que sorprendre’t sempre que vinguis a visitar-nos.

Grill’Arts també ofereix un menú setmanal perquè puguis pausar el teu dia assaborint una cuina de mercat i sense artificis. Un menú diferent on tractem els productes amb la cocció justa i cuidant al detall tots els processos d’elaboració.

El nostre valor afegit

Podràs acompanyar la nostra carta amb una àmplia selecció de vins i cerveses artesanes, triades amb molta cura perquè visquis una gran experiència de principi a fi al restaurant Sant Cugat.

La nostra conscienciació amb el medi ambient ens fa treballar amb proveïdors de km0 i utilizar packaging biodegradable i ampolles de vidre reutilitzables.

La nostra estudiada carta de vins i cerveses artesanes, el nostre esforç diari a la cuina i l’atenció amb què tractem els nostres comensals, fan de Grill’Arts un lloc on voldràs tornar!

SELECCIÓ DE VINS 0

CERVESA ARTESANA 0

CAFÉ 0