A Grill’Arts, restaurant Sant Cugat, treballem amb productes frescos i de temporada, perquè gaudeixis d’una cuina plena de sabor. Oferim una carta canviant, amb plats deliciosos, que complementem amb els “fora de carta” amb els que sorprendre’t sempre que vinguis a visitar-nos.
Grill’Arts també ofereix un menú setmanal perquè puguis pausar el teu dia assaborint una cuina de mercat i sense artificis. Un menú diferent on tractem els productes amb la cocció justa i cuidant al detall tots els processos d’elaboració.
Amanides
VEGGAN POKE DE QUINOA • 10€
Amanida de quinoa amb cremós de llenties, carbassa rostida, pico de gallo, anacards i canonges.
DE TEMPORADA • 9€
Amanida de tomàquet,olives de Kalamata, formatge feta i oli d'alfàbrega
LA BURRATA • 11€
Amb tomàquet sec italià, alfàbrega, pols d'oliva, ruca, pa i vinagreta de pesto d'orellanes.
Entrepans
OH, LA LA! • 9€
Pit de pollastre a la brasa, formatge Camembert, poma passada per la brasa, ruca, mostassa de Dijon antiga.
CHIVITO • 13€
Fines rodanxes d'entrecot de vedella, pernil dolç, bacó, maionesa casolana, amanida amb vinagreta, tomàquet fresc, formatge edam, pebrot vermell confitat, ceba confitada.
Burguers 100% vedella
LA PULLED BEEF • 12€
Hamburguesa de Pulled Beef amb amanida de col
BLUE • 10€
Formatge roquefort, xampinyons, canonges i compota casolana de pera
LA CLÀSSICA • 10€
Ceba confitada, tomàquet fresc, cogombret, formatge Edam i maionesa casolana. (opció d'ou)
LITTLE ITALY • 10€
Formatge mozzarella de búfala, tomàquet sec italià, lollo Rosso i salsa pesto
LA KIRIKI • 10€
Hamburguesa de pollastre amb cremós d’alvocat, tomàquet fresc i ceba cruixent
TEXTURE • 10€
Hamburguesa de soja texturitzada, hamburguesa d'hummus de cigrons, tomàquet fresc, ceba confitada, canonges i un toc de chimichurri.
Per picar
PERNIL IBÈRIC • 16€
Tallat a ganivet acompanyat de pa de vidre amb tomàquet i oli
LA NOSTRA RUSSA • 8€
Amb salmó fumat
GUACAMOLE ``NORTEÑO`` • 8€
PINTXO DE TRUITA DE PATATES • 10€
Amb salsa de xoricets a la sidra
LES BRAVES • 6€
Daus de patata acompanyats de dues salses, la nostra salsa brava i una lactonesa suau
CHICKEN ROLLS • 8€
Rotllets de pollastre marinats i cuinats a baixa temperatura, arrebossats amb panko i la nostra salsa BBQ
CROQUETES• 2€
Carn d'olla / Bolets / Escalivada i formatge de cabra
EL MORÚ • 9€
Pintxo de morú casolà de xai sobre una base de tabule amb verdures i vinagreta de ras al hanout i menta
EL POP • 16€
Cuinat a baixa temperatura i acabat en brasa amb parmienter de patata, acabat de pebre vermell de la Vera, AOVE i escates de sal
CALAMARCETS A LA BRASA • 12€
Amb aguachile i emulsió de tinta de calamar
CEBICHE DE LLAGOSTINCS • 10€
Amb mango
CARPACCIO DE BACALLÀ • 12€
Amb polpa de tomàquet, caviar d'oli, pols d'oliva negre i ruca
CARPACCIO DE PEUS DE PORC • 14€
Amb vinagreta de festucs i emulsió de tòfona negra
COSTELLES DE PORC • 16€
A baixa temperatura, amb la nostra salsa BBQ i cremós de xirivia
PLOMA IBÈRICA • 16€
Cuinada a baixa temperatura i acabada a la brasa
OUS TRENCATS • 10€
Al estil Grill'Arts
CASSOLETA DE FORMATGE • 10€
Al carbó
PA DE COCA • 3,5€
Postres
TORRIJA • 7€
PASTÍS DE FORMATGE • 6€
Diferent cada setmana
PASTÍS DE LA SETMANA • 5,5€
TAP DE XOCOLATA • 5€
Amb gelat de vainilla
BOLA DE GELAT • 3,5€
de vainilla o torró