Follow Us
Reservas Grill'Arts

Carta



A Grill’Arts, restaurant Sant Cugat, treballem amb productes frescos i de temporada, perquè gaudeixis d’una cuina plena de sabor. Oferim una carta canviant, amb plats deliciosos, que complementem amb els “fora de carta” amb els que sorprendre’t sempre que vinguis a visitar-nos.

DE L’HORT

La clàssica: 8€

Amanida verda amb ceba de figueres, tomàquet i olives de Kalamata

La ruca: 9€

Amanida de ruca amb formatge feta, ceba cruixent i vinagreta d’all

PER OMPLIR LA PANXA

Olives xupadits: 3€

Gilda: 3’5€/un

Ensaladilla Grill’Arts: 8€

La nostra versió d’ensalada russa amb sardina fumada

Les braves: 7€ – ½ 4€

Patates braves amb la nostra salsa de cervesa i lactonesa de soia

Piparres: 9€

Croquetes: 2’5€/un – 10€/5un

De cua de bou

Encenalls de torrezno: 6€

Encenalls de torrezno fregits amb tahina

Carpaccio de peus de porc: 9€

Peus de porc a Baixa temperatura amb vinagreta de festucs i emulsió de trufa

Albeerginia: 9€

Albergínia escalivada a la brasa amb salsa de cervesa i formatge blau francès

Xistorra sour: 9€

Xistorra saltejada amb ceba i all acabada amb cervesa sour

La truita: 11€

Truita francesa amb sobrassada de Menorca i formatge Reblochon

Llonganissa de muntanya: 5€

Paperina de llonganissa de muntanya amb “picos” d’oli d’oliva

Taula de formatges: 12€ – ½ 7€

Pa de coca: 3’5€/un

Pa torrat a la brasa amb tomàquet i oli d’oliva

CARNÍVORS ANÒNIMS

Les Ribs: 24€

575gr de costella a Baixa temperatura amb la nostra salsa barbacoa

Ploma ibèrica: 16€

200 gr de ploma ibèrica a Baixa temperatura acabada amb la nostra salsa de birra negra

Melós de porc: 9’5€

Melós de porc a Baixa temperatura acabat a la brasa amb emulsió de farigola llimonera, xucrut i pols de llardons

Entrama de vedella: 10€

200 gr. D’entrama de vedella marinada amb salsa de soia i gingebre i acabada a la brasa

Entrecot de vedella: 16€

250gr entrecot de vedella gallega a la brasa

Brioix de xai: 7€/un 12€/2 un

Brioix de xai marinat amb ras al hanout i cuinat a Baixa temperatura amb ceba “encurtida” a la mostassa i salsa de iogurt amb coriandre

Les aletes del tito Xarli: 8’5€

Marinades amb salsa secreta del tito Xarli a Baixa temperatura, acabades a la brasa

LA MAR SALADA

El Pop: 23€

Pop a Baixa temperatura acabat a la brasa amb parmentier de patata

Calamarcet: 15€

Calamarcet a la brasa amb ceba confitada

Broqueta de gamba: 7€/un

Gamba a la brasa acabada amb all i julivert

POSTRES

Torrija: 7’5€

Imperial Cheese: 7€

Pastís de formatge amb cervesa negra

Pastis de Lotus: 7€

Pastís cremós de formatge amb galeta Lotus

Carrot Cake: 6€