A Grill’Arts, restaurant Sant Cugat, treballem amb productes frescos i de temporada, perquè gaudeixis d’una cuina plena de sabor. Oferim una carta canviant, amb plats deliciosos, que complementem amb els “fora de carta” amb els que sorprendre’t sempre que vinguis a visitar-nos.
DE L’HORT
La clàssica: 8€
Amanida verda amb ceba de figueres, tomàquet i olives de Kalamata
La ruca: 9€
Amanida de ruca amb formatge feta, ceba cruixent i vinagreta d’all
PER OMPLIR LA PANXA
Olives xupadits: 3€
Gilda: 3’5€/un
Ensaladilla Grill’Arts: 8€
La nostra versió d’ensalada russa amb sardina fumada
Les braves: 7€ – ½ 4€
Patates braves amb la nostra salsa de cervesa i lactonesa de soia
Piparres: 9€
Croquetes: 2’5€/un – 10€/5un
De cua de bou
Encenalls de torrezno: 6€
Encenalls de torrezno fregits amb tahina
Carpaccio de peus de porc: 9€
Peus de porc a Baixa temperatura amb vinagreta de festucs i emulsió de trufa
Albeerginia: 9€
Albergínia escalivada a la brasa amb salsa de cervesa i formatge blau francès
Xistorra sour: 9€
Xistorra saltejada amb ceba i all acabada amb cervesa sour
La truita: 11€
Truita francesa amb sobrassada de Menorca i formatge Reblochon
Llonganissa de muntanya: 5€
Paperina de llonganissa de muntanya amb “picos” d’oli d’oliva
Taula de formatges: 12€ – ½ 7€
Pa de coca: 3’5€/un
Pa torrat a la brasa amb tomàquet i oli d’oliva
CARNÍVORS ANÒNIMS
Les Ribs: 24€
575gr de costella a Baixa temperatura amb la nostra salsa barbacoa
Ploma ibèrica: 16€
200 gr de ploma ibèrica a Baixa temperatura acabada amb la nostra salsa de birra negra
Melós de porc: 9’5€
Melós de porc a Baixa temperatura acabat a la brasa amb emulsió de farigola llimonera, xucrut i pols de llardons
Entrama de vedella: 10€
200 gr. D’entrama de vedella marinada amb salsa de soia i gingebre i acabada a la brasa
Entrecot de vedella: 16€
250gr entrecot de vedella gallega a la brasa
Brioix de xai: 7€/un 12€/2 un
Brioix de xai marinat amb ras al hanout i cuinat a Baixa temperatura amb ceba “encurtida” a la mostassa i salsa de iogurt amb coriandre
Les aletes del tito Xarli: 8’5€
Marinades amb salsa secreta del tito Xarli a Baixa temperatura, acabades a la brasa
LA MAR SALADA
El Pop: 23€
Pop a Baixa temperatura acabat a la brasa amb parmentier de patata
Calamarcet: 15€
Calamarcet a la brasa amb ceba confitada
Broqueta de gamba: 7€/un
Gamba a la brasa acabada amb all i julivert
POSTRES
Torrija: 7’5€
Imperial Cheese: 7€
Pastís de formatge amb cervesa negra
Pastis de Lotus: 7€
Pastís cremós de formatge amb galeta Lotus
